UI/UX Design

Te vom ghidă să îți transformi ideile în soluții software automatizate

Valoarea adusă utilizatorilor prin designul User Interface și User Experience este ceea ce diferențiază ideile bune de afaceri de cele cu adevărat geniale. Respectarea nevoilor și așteptărilor clienților va stabili evoluția brand-ului tău. 
 

UI Design

UI Design (User Interface Design) este „coasta vizuală” a UX Design și include în esență, modul în care este prezentat site-ul web, în primul rând interfața din punct de vedere vizual.User Interface Design studiază interacțiunea dintre om și dispozitiv și își propune să facă navigarea mai atrăgătoare, în conformitate cu stilul și comunicarea mărcii. User Interface include elementele care acționează ca o interfață între om și conținut (cum ar fi butonul de apel la acțiune și ferestrele pentru introducerea datelor) și inspiră realizarea lor într-o perspectivă coerentă și rezonabilă pentru utilizator.

UX Design

User experience design este un procesul prin care design-ul influențează percepția consumatorilor față de brandul tău. Experiența utilizatorului este fundamentală, de exemplu, în comerțul online, pentru a ajuta utilizatorii să găsească răspunsul cât mai rapid la nevoile lor, cum ar fi găsirea rapidă a produselor, rezolvarea problemelor în trimiterea comenzilor, solicitarea cu ușurință a informațiilor etc.